Våre norske på FB

Norsk topptennis har medvind om dagen. Casper Ruud avsluttet et fenomenalt grandslamår med en hederlig innsats mot en forventet bedre Mikael Ymer i US Open denne uken. Samtidig har Victor Durasovic kjempet seg inn blant verdens 500 beste på ATP. Og vi har Ulrikke Eikeri tilbake fra skade. 

Slik nettet – og spesielt sosiale medier – har utviklet seg, kan vi nå følge med og få en nærhet til deres karriere på en helt annen måte en tidligere.

Før måtte vi følge med i nettaviser eller på nettsider med tennisresultater for følge de norske. Nå har alle våre tre beste – og også flere andre bak dem – egne sider på Facebook hvor vi kan høre om resultater, og aller viktigst; deres egne tanker og følelser på banen. 

Rett etter kampen onsdag meldte Team Casper Ruud: «US Open over for Casper! 7-6(4), 1-6, 2-6. I dag var det dessverre Casper som fikk utfordringer med heten her i New York. Tok første settet 7-6(4), men da tok kreftene slutt. Casper fikk medical, men det hjalp lite. Klarte aldri å mobilisere krefter igjen. Fullfører kampen , så bra fight av Casper💪. Casper har levert en god turnering og holder seedingen sin. Heia Casper 😃!»

Vi kan like og kommentere, og personlig delta i fremtidshåpets spennende utvikling. Så om du ikke er blant de nærmere 1.800 likerne av TCR, så trykk på lenken og lik nå. Det samme anbefales om Viktor Durasovic og Ulrikke Eikeri. Vi gleder oss til flere oppdateringer fremover.

Tips gjerne om andre norske i kommentarfeltet!

Reklame

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s