Flere lokaloppgjør, takk!

Som 37-åring og tobarnsfar har jeg trappet ned satsingen på tennis. Det er ikke lenger rom for lange reiser og lange dager på turneringer.

Fra også å ha vært aktiv divisjonsspiller i forbundsserien i mange år, har jeg trappet ned til spill i regionsserien. Er ikke med på alle kampene, men blir med så fremt jeg har tid og anledning.

Jeg holder til i Østfold og snakket nylig med en i tilsvarende situasjon i Vestfold. Da diskuterte vi problemene med å stille lag til bortekamper. I Østfold har vi mange lag i 3. divisjon, men vi er alle spredd over flere avdelinger. Jeg piller for Sarpsborg og er i 2014 i samme divisjon som Hønefoss og Mjøndalen. Og vi har bortekamp mot begge. Hønefoss klarte ikke klubbens kaptein å få med en eneste spiller med til. Jeg var blant de som takket nei. To timers kjøring hver vei og en lang kamp ble umulig å kombinere med familielivet den helgen.

Samtidig er disse lagkampene kanskje den eneste gangen meg selv og flere andre på laget stiller til kamp i en offisiell norsk turnering i løpet av året. Skulle vi møte en annen klubb i vårt fylke – som ofte er gamle kjenninger -,
er dette den eneste gangen vi møtes i løpet av året.

Da synes jeg det er synd at vi istedet for Hønefoss og Mjøndalen ikke kan møte lag som Ørje, Mysen og Fredrikstad istedet.

Da synes jeg det er synd at vi istedet for Hønefoss og Mjøndalen ikke kan møte lag som Ørje, Mysen og Fredrikstad istedet. Korte avstander og morsomme lokaloppgjør med gamle kjenninger. Langt lettere å stille lag også.

Min venn fra Vestfold ville nok også satt pris på en slik ordning. Han holder til nord i region sør og har fått «lokaloppgjør» i andre enden av regionen med over fire timers kjøring hver vei.

Vår anbefaling er å bruke kartet når neste års avdelinger i regionsserien skal planlegges. Legg de klubbene som ligger nærmest hverandre i samme avdeling. Da vil nok flere være med på bortekampene også!

Reklame

3 kommentarer

  1. Tja, på Vestlandet synes vi ikke to timer er noe særlig til reisevei i 3. divisjon. 2. laget til Bergens TK må jevnlig dra til Egersund og Stavanger. 4-5 timers kjøring – evt fly – og ingen reisestøtte fra NTF til 2. lag…

    • Ja, skjønner at det er noe annerledes i Bergen. Poenget mitt var bare at i Sarpsborg har vi flere lag i samme divisjon, men i annen avdeling, bare 30 minutter unna. Synes det hadde vært bedre å møte disse enn lag over to timers kjøretur unna!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s