Vi tar pause…

Siden oppstarten i januar 2004 har Tennisen.no vært en viktig nyhetskanal for norske tennisinteresserte. Vi begynte tidlig med å følge alle norske nasjonale turneringer med ukentlige oppdateringer om resultater, bilder og kommentarer fra turneringer i U14 til NM. Vi brukte også mye tid på å følge med på norske spillere i internasjonale turneringer og vi lagde aktuelle nyhetssaker om norsk tennis.

I perioder var trafikken til siden svært stor og vi var over en periode Nordens mest besøkte tennisnettsted. Vi spilte en viktig rolle i en tid hvor det ikke fantes noe annet aktivt nettsted for norsk tennis. Nå, etter åtte år, har vi valgt å ta en liten pause. Det aller meste av tiden vi har lagt ned i denne siden har vært av ulønnet og frivillig arbeid. Det har tatt mye tid, men gleden av å ha drevet siden har vært belønning nok.

Vi mener det alltid vil være rom for en uavhengig nettside om norsk tennis. I og med at tennis er en såpass liten idrett i Norge, er det sjelden tennissporten får noe kritisk søkelys på seg. Det er ikke slik at man alltid skal finne ting å kritisere, men det er absolutt nødvendig å ha noen som tar opp spørsmål og saker om utviklingen i sporten vår.

Som dere nå ser er Tennisen.no blitt omgjort til en blogg. Dette gjøres for å holde liv i nettstedet Tennisen.no inntil vi kanskje får inspirasjon til å gjøre noe nytt, eller at andre ønsker å ta over og gjøre siden enda bedre.

Vi ønsker med dette å takke alle dere som fulgte oss gjennom alle eller noen av disse åtte årene og ønsker alt godt for norsk tennis i fremtiden!

Hilsen Tennisen.no

Reklame

13 kommentarer

  1. Trist, men skjønner jo poenget. Interessen øker hvis noen hevder seg godt internasjonalt. Håper det skjer mye i så måte i 2012 og at det resulterer i at dere kommer tilbake snart.

    Lykke til!

  2. Absolutt enig i at tennisnorge trenger et objektivt nettsted der man kan utrykke sine meninger ang. hva som ikke bare skjer i norsk tennis, men også hva som skjer på den internasjonale arenaen. Så langt jeg kan se på tennis.no er det ikke mulig å kommentere artikler som postes. Burde jo bare linkes med fjesboka e.l.. Uansett all honør til tennisen.no som har vært en særdeles god bidragsyter til å skape blest rundt tennis nasjonalt og internasjonalt i Norge! Kjør på med bloggen! Viktig å ha en åpen og konstruktiv debatt gående… Rette personer i rette stillinger er jo en god start…

    • Ja, denne siden har varit skikkelig bra! En åpen sida dær man kan kommentera og hålla en debatt trengs! Rætt person till rætt jobb ær ganska bra sagt!!! Øivind sørvald ær ju ett enormt stort spørsmål, springer kunn rundt og filmer og prøver og finne fel hela tiden! Vilka spillere finns d i Norge nå som håller høg internationell nivå?!Casper Ruud, Victor duracevic, inga andra!! Inga av desse har trent med den norske latterlige teamet!! Dærfør de ær dem bæsta og! Sætt in Christian Ruud till og styra norsk tennis isteden før tullingene som sitter og filmer og ikke kan få øver en tennisboll over net selv! Og sen sitter på miljonløn, det ær latterlig!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s